Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Sådan ruster vi teenagere til livet – og os selv til livet med dem

november 15 @ 19:00 21:00

På dette foredrag vil Sofie Münster fortælle dig, hvordan du kan bevare den tættest mulige relation til dit (store) barn i en periode, hvor det i bund og grund forsøger at løsrive sig fra dig.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på “Hent billetter”, kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Sofie Münster: Sådan ruster vi teenagere til livet – og os selv til livet med dem 15/11 klokken 19.00
kr. 100,00 inkl. moms
266 ledige

Med humor og lettilgængelig viden får forældre en indsigt i og konkrete værktøjer til at støtte deres børn i de år før og under puberteten, der er den største forandring siden deres første leveår. En periode, der er en stor omvæltning – ikke kun for børnene, men også for os forældre.

På den ene side opstår nye bekymringer om børnenes trivsel, selvværd, store følelser og liv på egen hånd med venner, fester, alkohol, rygning og sociale medier, og på den anden side har man ikke længere den samme adgang til sit barns indre liv, som man havde da de var små. Det kan være en udfordring i mange familier, da der kan opstå konflikter, og mange forældre oplever en langt dårligere kontakt og negative dynamikker i forholdet til deres børn.

Så hvordan bevarer man en nær relation til et menneske, som i bund og grund forsøger at løsrive sig fra den? Foredraget tager dig igennem nogle af de mentale forandringer fra barn til næsten voksen, og giver en forståelse af, hvad der er normalt og hvad der ikke er normalt. Målet er at støtte dit barn i at turde stå ved sig selv og sine grænser, så det kan træffe nogle gode valg for sig selv.

Samtidig får forældre nogle konkrete redskaber til bl.a. at kommunikere konstruktivt, så små ting ikke ender i store konflikter – og til at tage de svære snakke, så de unge får lyst til at dele deres liv med deres forældre uanset om det handler om svære følelser, sex eller venskaber.

Og så afliver vi en gang for alle myten om, at præ-teens og teenagere er ligeglade med, hvad deres forældre siger. Foredraget vil derfor også byde på konkrete forslag til, hvordan du opstiller rammer for dit barn i forhold til pligter, tøj, lektier, alkohol, hjemkomsttidspunkter, deltagelse i familiebegivenheder osv.

Sofie Münsters tilgang til præ-teens og teenagere tager afsæt i en erkendelse, som er svær for mange forældre: Vi har ingen kontrol over vores præ-teen eller teenager. Vi kan højest håbe på indflydelse og den skal vi endda gøre os fortjent til. Foredraget giver en smagsprøve på, hvordan man gør det.

kr.100,00

60181599

Se Arrangør hjemmeside

Nørrebrogade 88
Fredericia, Danmark
+ Google Maps