Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Sådan ruster vi børn til livet – foredrag med Sofie Münster for forældre med skolebørn

oktober 26 @ 19:00 21:00

Sofie Münsters foredrag viser, hvordan vi som voksne ruster børn til livet – konkret, anvendeligt og med masser af humor. Foredraget er baseret på den nyeste internationale forskning og er fyldt med massevis af konkrete eksempler på, hvordan man bygger børn op som mennesker, så de bliver rustet til at klare modstand, udfordringer og fejltagelser.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på “Hent billetter”, kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Sofie Münster: Sådan ruster vi børn til livet 26. oktober klokken 19.00
Riddergade 17, st 7000 Fredericia
kr. 150,00 kr. 99,00 inkl. moms
47 ledige

Omdrejningspunktet er at hjælpe børnene til at få det godt med sig selv, og hvordan de lærer at stå fast på det, de tror på – også selvom deres omgivelser rykker i dem og presser dem til at gå på kompromis med sig selv. Det er noget alle børn har brug for i en tid med sociale medier, fokus på præstationer og undersøgelse efter undersøgelse, som viser at flere børn føler sig pressede, ensomme og stressede.

Gennem massevis af eksempler får forældre inspiration til, hvordan de udvikler stærke værdier hos børnene, så de opbygger personlig integritet og selvværd og lærer at handle i forlængelse af, hvad der er rigtigt for dem, frem for at gå efter popularitet eller ydre anerkendelse. Sofie giver eksempler på, hvordan forældre er tydelige voksne, der sætter grænser og opstiller forventninger på en måde, som får børnene til at vokse og udvikle selvstændighed og selvreguleringsevne – og så børnene tager det til sig uden, at man behøver at skælde ud, blive vred, bruge straf eller ty til lange forhandlinger.

Sofie giver også værktøjer til, hvordan forældre via de nære relationer til børnene, giver dem mod til at turde at fejle, prøve sig frem og spørge om hjælp, når de er i tvivl, så de får de bedst mulige betingelser for både at lære og at leve.

kr.99,00

28590066

Se Arrangør hjemmeside

Riddergade 17
Fredericia, 7000 Danmark
+ Google Maps
60181599
Se Sted hjemmeside