Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Peter Qvortrup Geisling

marts 13 @ 19:00 21:00

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på “Hent billetter”, kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

I sit foredrag i Fredericia vil Peter Qvortrup Geisling sætte fokus på støj og de sundmæssige konsekvenser af støj.

Peter Qvortrup Geisling vil i sit foredrag tale om støj og den påvirkning støj har på vores liv. De senere år er trafikmængden steget i store dele af Danmark, og i Fredericia er den tunge trafik også steget. Peter Qvortrup Geisling gør os klogere på, hvad støjen gør ved os som mennesker og hvad det betyder for vores sundhed.

Peter Qvortrup Geisling er hele Danmarks yderst begavede og dygtige TV-læge. Han har i årevis fungeret som DR’s lægefaglige ekspert, hvor han blandt andet har oplyst danskerne om sundhed, sygdomme og veje til et bedre helbred i programmerne ”Lægens Bord”, ”Diagnose søges”, ”Ha’ det godt”, ”Aftenshowet”, ”Gal eller Normal” og i ”Sundhedsmagasinet”. Samtidig er Peter sundhedskorrespondent på TV Avisen og har været en sikker havn, når danskerne har haft spørgsmål om corona.

Peter Qvortrup Geisling er en af de mest populære foredragsholdere med mere end 20 år erfaring fra foredragsscenen.

I dag er Peter ansvarlig for DRs oplysningssite om sundhed samt sundhedskorrespondent for DR. Netop oplysning og viden er lægens mærkesager. Den sympatiske Peter Qvortrup får her rig mulighed for at bevise og vise sin store viden og formidle den til et alment publikum – hvilket er noget, han er aldeles dygtig til.

Peter kan meget hurtigt og let forklare sig og give brugbare konkrete svar og råd, både på skærmen og på scenen. Han er ekstremt publikumsvant og bestemt en herre, der ved, hvad han taler om. Peter Qvortrup optræder stadig som studievært og konferencier i DR-regi. Derudover har han ugentlig lægepraksis og er foredragsholder.

Peter Qvortrup Geisling er kendt fra:

– Sundhedsmagasinet (2016 – nu), DR

– TV Avisen, sundhedskorrespondent (2013 – nu), DR

– Danmarks Indsamling (2013), vært

– Diagnose Søges (2008 – 2009), DR1

– Førstehjælp til dit arbejdsliv: på job uden stress (2008), People’s Press

– Aftenshowet (2011 – 2012), DR1

– Ha’ det godt (2006-2008), DR1

– Lægens Bord (1997-2005), DR

kr.125,00
Norgesgade 48
Fredericia, Syddanmark 7000 Danmark
+ Google Maps
60181599
Se Sted hjemmeside