Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Den bedste start på livet – foredrag med Sofie Münster for småbørnsforældre

september 21 @ 19:00 21:00

Intet har så afgørende betydning for børns udvikling og trivsel som den følelsesmæssige tilknytning til deres forældre. Det fastslår mere end 50 års forskning. Men hvad er tilknytning egentlig – og hvordan bliver den så tryg som muligt? I prisen medfølger snacks og en forfriskning.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på “Hent billetter”, kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Sofie Münster, fast forældrerådgiver på TV 2’s Go’ Morgen Danmark, fortæller i foredraget, hvad en nær følelsesmæssig relation mellem børn og forældre er. Med humor, lettilgængelig viden og konstruktive eksempler lærer du at se årsagen bag al den klassiske børneadfærd, så du kan forstå, hvorfor dit barn føler og handler, som det gør. Samtidig viser Sofie, hvorfor børn har brug for, at vi som forældre sætter grænser og tør tage styringen, og hvorfor vi ikke behøver at blive bange for de store følelser, det kan udløse hos børnene.

For når børn føler sig forstået og mødt, kan man opbygge den vigtige følelsesmæssige kontakt, der sikrer, at hverdagens aktiviteter som at komme afsted om morgenen, måltider, putning og tandbørstning forløber uden efterfølgende dårlig samvittighed. Uden trusler, råben, timeouts eller hundredvis af gentagelser for at få børnene til at høre efter.

Når vi har fokus på tilknytningen, mens vi opdrager, bliver opdragelse til det, som det hele tiden burde have været: At lære børn at gøre det rigtige, uden at de føler sig forkerte undervejs.

kr.175,00

60181599

Se Arrangør hjemmeside

Riddergade 17, St
Fredericia, 7000 Danmark
+ Google Maps
28590066
Se Sted hjemmeside